Erzurum Haber Girişi : 03 Aralık 2012 15:15

TÜMSİAD engellieri unutmadı

TÜMSİAD engellieri unutmadı
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, sadece bugün değil her an engellilerin yanında olduklarını söyledi.
Erzurumajans-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, sadece bugün değil her an engellilerin yanında olduklarını söyledi.

Burucu, engellilerin, engellerinin kaldırılması için bugün bir kez daha destek ve kenetlenme vakti olduğunu belirterek “Engelli kardeşlerimizin gerek eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda gerekse günlük yaşantılarındaki çektikleri sıkıntıların çözümünde herkese görev düşmektedir. Engelli insanlara saygının, bütün insanlığa saygı olduğu unutulmamalıdır.” dedi.

Engellerin sevgi ve hoşgörü ile yok edileceğinin altını çizen TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, engellerine aldırmadan hayata sımsıkı sarılan, gerçek yaşamın içerisinde onurlu bir yer tutan ve bizler için birer güç kaynağı olan engelli insanlara Sivil Toplum Kuruluşları olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Yüce dinimiz İslam, engelli kişilere yapılan her türlü yardımı sadaka olarak değerlendirmiştir ki; bizler de toplum olarak, engelli kardeşlerimize Peygamberimizin (s.a.v) ahlakını örnek alarak ilgi, sevgi ve şefkatle yaklaşmalıyız. Dünyanın bir imtihan yeri olduğu ve hepimizin başına her an bir olumsuzluk gelebileceği unutulmamalıdır. Bu duygularla; engelli kardeşlerimizin geleceğe güvenle bakmaları için atılacak her adıma TÜMSİAD olarak destek vermeğe hazır olduğumuzu belirtiyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.