Erzurum Haber Girişi : 16 Ekim 2015 15:45

Ülkücü İşçiler İl Başkanı Kevelci: Ayrılmanın eşiğindeki Türkiye

Ülkücü İşçiler İl Başkanı Kevelci: Ayrılmanın eşiğindeki Türkiye
Erzurum Ülkücü İşçiler İl Başkanı Kevelci'den çağrı; Son zamanlarda ülkemizde olan olayları hayret ve saşkınlıkla izlemekteyiz.
Erzurumajans-Erzurum Ülkücü İşçiler İl Başkanı Kevelci'den çağrı; Son zamanlarda ülkemizde olan olayları hayret ve saşkınlıkla izlemekteyiz. Mukattesebatı büyük bu cennet vatan, her gecen gün karanlık Bir çukura sürüklenmeketedir. insasınımız işsizlik sınırına gelmiş, esnafımız siftahsız kepenk kapamaktadır. 

Çifçi üretımden uzaklaştırılarak kotalarla sınırlı yetiştiricilikle kazanmayı bir kenara bırakıp, evıne bir kuru ekmek götürmeyi mutlluluk olarak görmeye baslamıstır. Sokaklar kanlı eylemlere sahne olurken hergün birkaç vatan evladının evine ateş düşmektededir. 

Bu kirli tezgah ülkemizde insanımızı ayrıştırmakta aynı secdeye bas kotmuş insaların bir birine kin ve nefret kusmaya, hatta halin pusularla insanımızın canına kıymaktadır. 

Türkiye sonu belli olmayan bir karanlık yola cıkmıstır; çocuklarıma bırakacağımız nadide vatandan geriye kalan tek sey acı hatıralar olacaktır! Onun için bir an önce saflarımızın sıklasması için her türlü kirli oyunu bertaraf edebilmek için bir araya gelmelı, milletimizi bu amansız uyuma hastalığından kurtarmalı ve milletimizi aynı safta toplamalıyız ve de çocuklarımıza müreffeh bir Türkiye bırakmalıyız. 

Kıymetli vatandaşlarımıza açıkça çağrımdır!  
Büyük Türkiye icin el ele hep birlikte MHP ye!..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.