Bölge Haber Girişi : 12 Ekim 2010 13:27

Ulusal Ajans'tan 2011 destek!..

Ulusal Ajans'tan 2011 destek!..
Erzurum 2011 Kış Oyunları Gönüllüler Yönetimi Komitesi Başkan Yardımcısı M. Kenan Yılmaz ve Dış İlişkiler Uzmanı Erdem Uysal, Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) yetkilileriy

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Kış Oyunları Gönüllüler Yönetimi Komitesi Başkan Yardımcısı M. Kenan Yılmaz ve Dış İlişkiler Uzmanı Erdem Uysal, Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) yetkilileriyle bir araya geldi.

Avrupa Komisyonu tarafından 2011 yılının ‘Gönüllülük Yılı’ ilan edilmesiyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Ulusal Ajans, 2011 gönüllülerine destek verme kararı aldı. Oyunlar esnasında şehir dışından kente gelecek 300 gönüllünün eğitimi, Gönüllü İletişim Merkezi’nde kullanılmak üzere dijital duyuru sistemi ve 3 bin gönüllü için bilgi çantası hazırlanması konularında Ulusal Ajans’tan destek istediklerini belirten Gönüllüler Yönetimi Başkan Yardımcısı M.Kenan Yılmaz, “Görüşmelerimiz çok olumlu geçti. Ulusal Ajans’ın ilgi ve desteğini yanımızda görmek bizleri mutlu etti” dedi.

Ulusal Ajans Gençlik Programları Genel Koordinatörü Sefa Yahşi ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2011 Kış Oyunları Koordinatörlüğü Gönüllüler Komitesi’nin kendilerine ilettiği talepleri, Avrupa Gönüllülük Yılı kapsamında imkan ve şartlar dahilinde yerine getireceklerini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.