Eğitim Haber Girişi : 19 Mayıs 2013 15:36

Uniacademy eğitimlerine devam ediyor

Uniacademy eğitimlerine devam ediyor
Uniacademy Eğitim ve Danışmanlık Sahibi ve Baş Denetçisi Banu Berdan, Uniacademy'nin faaliyetleri ve Atatürk Üniversitesi'ndeki eğitimlerle ilgili basın açıklaması yaptı.
Erzurumajans-Uniacademy Eğitim ve Danışmanlık Sahibi ve Baş Denetçisi Banu Berdan, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde Uniacademy Instıtut tarafından katılımı ücretsiz eğitimler verildiğini ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ne ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemleri kurulumu yapıldığını söyledi.

Uniacademy Eğitim ve Danışmanlık Sahibi ve Baş Denetçisi Banu Berdan, Uniacademy'nin faaliyetleri ve Atatürk Üniversitesi'ndeki eğitimlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

UNIACADEMY Yönetim Kurulu Başkanı Banu Berdan, 2000 yılında kurulan bir firma olduklarını belirterek, öğrencilere yönelik mesleki eğitimler verdiklerini söyledi.

Kurum hakkında bilgiler veren Berdan, Toplumu Kişisel Gelişim Alanında NLP (Neuro Linguistic Programming) Quantum, EFT, Hipnoz, Yaşam Koçluğu, ISO?9001:2008 KYS İç tetkikçi Eğitim teknolojileri ile tanıştıran ve Ücretsiz Eğitimler veren ilk ve tek firma olduklarını vurguladı.

"Kaliteli eğitimi önemsiyoruz"

"Önce Kaliteli Eğitim" sloganı altında yola çıktıklarını kaydeden Banu Berdan, eğitimleri profesyonel anlamda yaptıklarının altını çizerek, "Öğrencilerin Eğitim ve ileriki mesleki hayatlarında fayda sağlayacak, sınavlara duygusal ve zihinsel hazırlık, mesleki, özel ve iş yaşamlarına uyum/hazırlık süreçlerinde kişisel gelişim eğitimlerinde yanlarında olan UNIACADEMY; kurumsal eğitimler, grup eğitimleri ve bireysel danışmanlık hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda kişisel gelişim dallarında Uzman Eğitmenlik Trainer eğitimleri de vererek bu alanda uzman eğitmenler de yetiştirmektedir. Üniversitelerdeki eğitimlerimizle Konya merkezli tüm Türkiye'de üniversitelerin çözüm ortağı olduk. Üniversite eğitimlerimizle binlerce öğrencimizi iş hayatına yetiştirilmiş bir şekilde hazırlanmasını amaçladık. İş dünyasında verimliliği artırma, performansı istenilen boyuta taşıma hedefiyle yola çıktık" dedi.

16-17-18 Mayıs 2013 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi'nde, 9001-2008 kalite yönetim sistemleri ve kişisel gelişim eğitimleri verdiklerini belirten Banu Berdan, "Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ne ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemleri kurulumu yapıldığını ve 20 Mayıs Pazartesi günü belge teslim töreni olacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.