Erzurum Haber Girişi : 14 Mayıs 2013 02:25

Vali Öztürk'ün unutamadığı gün

Vali Öztürk'ün unutamadığı gün
Antalya Valiliği'ne atanan Sebahattin Öztürk, Erzurum'da görev yaptığı 4 yıl içerisinde 2011 Üniversiteler Kış Oyunları'nın açılış gününü yaşadıklarını hiç unutamadığını söyledi. Öztürk, "Ogün en az 4 yıl yaşlandım"dedi.
Erzurumajans-Antalya Valiliği'ne atandığı için Erzurum'dan ayrılmaya hazırlanan Sabahattin Öztürk, Genel Yayın Yönetmenimiz Cem Bakırcı'ya konuştu. Vali Öztürk, Erzurum'un hem kişisel hem de yöneticilik yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, " Ben öncelikle Erzurumlu iş adamlarına seslenmek istiyorum. Erzurum'a yatırım yapın ki, Türkiye'nin bu marka şehri ilerlemeye devam etsin"dedi.

"O GÜN EN AZ 4 YIL YAŞLANDIM"


Yaklaşık 4 yıldır görev yaptığı Erzurum'da iyi kötü birçok anısının bulunduğunu anlatan Vali Öztürk, 2011 Üniversiteler Kış Oyunları'nın açılış gününü unutamadığını söyledi.  Çok önemli ve büyük bir organizasyondan başarıyla çıkıldığını anlatan Vali Öztürk, "O gün, devletin bütün protokolü Erzurum'daydı. Çok zor bir gündü, çok şükür yüzümüzün akı ile o günü tamamladık. Ancak benim ömrümden en az 4 yıl eksildi" diye konuştu.

Yeni görev yeri Antalya'da da çok önemli bir uluslar arası organizasyon gerçekleştirileceğini hatırlatan Vali Öztürk,  " Expo 2016 Antalya' da gerçekleşecek.  Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan "EXPO 2016 Antalya", "Çiçek ve Çocuk" temasıyla 180 gün sürecek. Yerli ve yabancı 8 milyon turistin ziyaret etmesinin hedeflendiği ulusal ve uluslararası kongrelerin, panellerin, toplantıların ve seminerlerin organize edileceği Antalya EXPO 2016 içinde şimdiden dersimizse iyi çalışıyoruz.  İnşallah oradan da  anlımızın akıyla çıkarız"dedi.

"EN SOĞUKTAN, EN SICAĞA GİDİYORUM"


Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ile yer değiştirmesi ile ilgili olanakta konuşan Öztürk, "Öyle uygun gördüler, her halde bizi ısıtmak istiyorlar" diye espri yaptı. Öztürk,  "Bizim için fark etmez, nerede görev verilirse oraya gider ve verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışırız. Bizim için fark etmez, Türkiye'nin her yeri güzel. Soğuğu da sorun olmadı, sıcağı da sorun olmaz"diye konuştu.

"ERZURUM'A SERİNLEMEYE GELECEĞİZ"

Erzurum'da görev yaptığı süre içerisinde bir çok başarılı işe imza attıklarını anlatan Vali Öztürk, "Umarım sevilmişimdir, ben insanların gönlünü yapmayı severim. Öncelikli amacımda buydu. Hizmet bakımından görevi devraldığımız noktadan çok iyi noktaya getirdiğimize inanıyorum.  Ancak bunlardan önemlisi insanların gönlünde yer etmektir. Bunun içinde görev süremiz boyunca bize, her türlü etkisi, katkısı, emeği, desteği, olanlara sonsuz teşekkür ediyorum.  Erzurum'a serinlemeye geleceğiz"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gürsel Ayça 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Valimizi halkın içinde gören bir Erzurumlu olarak, yaptığı çalışmalarından ver Erzurum`a yapılan yatırımlardan ötürü kutluyor, saygılar sunarım...ERZURUM`UN DADAŞ VALİSİ YOLUN AÇIK OLSUN...

  • dadas kızı 01 Ocak 1970 02:00

    sayın valimizi cok seviyorduk yolu acık olsun her zaman erzuruma bekleriz