Bölge Haber Girişi : 21 Nisan 2011 18:03

Vali'den patlamada yaralananlara ziyaret!..

Vali'den patlamada yaralananlara ziyaret!..
Bölge Hıfzısıhha Enstitüsü Müdürlüğü'nde meydana gelen patlamada yaralananların tedavisi devam ediliyor.
Erzurum Ajans- Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü Müdürlüğü'nde önceki gün meydana gelen patlamada yaralananların tedavisisi sürüyor.  

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesinde tedavi gören Kadir Kocaoğlu, Murat Akan ve Sinan Günel isimli üç işçiyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Öztürk, hastaların en kısa zamanda iyileşerek ailelerinin yanına dönmelerini arzu ettiklerini söyledi. Vali Öztürk’e hastalar hakkında bilgi veren Sağlık görevlileri patlamada aleve maruz kalan üç işçinin durumlarının her geçen gün iyiye gittiğini, ancak tam olarak iyileşebilmeleri için en az üç haftalık bir tedavi gerektiğini söylediler.

Vali Sebahattin Öztürk’e hastane ziyareti esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok ve Bölge Hıfzıssıhha Bölge Müdürü Erhan Dudu’da eşlik etti.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.