İlçeler Haber Girişi : 27 Şubat 2012 15:50

Vergi Dairesi Başkanın'dan Korkut'a ziyaret

Vergi Dairesi Başkanın'dan Korkut'a ziyaret
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve Grup Müdürü Sefer Demir, 23. Vergi haftası münasebetiyle Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler.
Erzurum Ajans-Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve Grup Müdürü Sefer Demir, 23. Vergi haftası münasebetiyle Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler.
Verginin vatandaşa çeşitli biçimde hizmet olarak döndüğünü belirten Ali Korkut, hizmet veren bir kuruluş olarak halktan alınanın yeniden halka dönüşünde kendilerinin de aracılık yaptığını söyledi. 23. Vergi haftasının herkes için hayırlı olmasını dileyen Korkut, güler yüzlü olmanın bu işin püf noktası olduğunu, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz'ın da gülen bir yüzle bu gerçeği yansıttığını söyledi.
V
ergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz'da verginin devlet gereği olduğuna vurgu yaparak "Yasa koyucunun çizdiği çerçeve içerisinde vatandaşa verginin önemini vurgulamak, kamu kurumları arasında bu bağlamda ilişki kurmak görevimiz. İnsanımız devletine bağlıdır ve vergisini ödemek için de gayret içerisindedir. Erzurum insanının devlete bağlılığı biraz daha farklı, bu şehirde hizmet etmekten memnunum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.