İlçeler Haber Girişi : 19 Ocak 2012 15:19

Yakutiye'de kalite toplantısı

Yakutiye'de kalite toplantısı
Yakutiye İlçe Belediyesi'nde TSE standartlarına uygunluk denetimleri başladı.
Erzurum Ajans-Yakutiye İlçe Belediyesi'nde TSE standartlarına uygunluk denetimleri başladı. Başkan Vekili Ferhat Mergan ve TSE Bölge Müdürü İbrahim Seyhan'ın katıldığı toplantıda kalite yönetiminde gelinen nokta ve denetimler de izlenecek yol hakkında bilgi verildi. Başkan Vekili Ferhat Mergan, kalite yönetiminde başarının çalışan personele ait olduğunu belirtti.

Yakutiye İlçe Belediyesi aldığı "Kalite Yönetimi Belgesi" ISO EN 9001 belgesiyle ilgili yıllık tetkik ve denetimlere tabi tutuluyor. Denetimi TSE Bölge Müdürü İbrahim Seyhan ve ekibi gerçekleştiriyor. Denetimlerin başlaması nedeniyle Belediye Meclis salonunda birim müdürleri ve sorumluların katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıda denetimler için izlenecek yol hakkında bilgi verilirken, sürecin işleyişi anlatıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkan Vekili Ferhat Mergan, ortada bir başarı bulunduğunu, bunun çalışan personele ait olduğunu söyledi. Mergan, "Belediye yönetimleri bir anlamda ufuk çizer, çalışanı ve işi koordine eder. Ancak bir iş için çalışan personelin emeği ve işe sahip çıkışı başarıyı getirir. Biz burada koordinasyonu sağlıyoruz. Belediye olarak yakaladığımız bir başarı var. Kalite Yönetimi sertifikası almak belirli standartları gerektiriyor. Sizler bunu sağlıyorsunuz. Herkese emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

HALKIN BEĞENİSİ HERŞEYİ ORTAYA KOYUYOR

T
SE Bölge Müdürü İbrahim Seyhan, ANDY-AR araştırma şirketinin sonuçlarının yönetimin yaptığı işlerin halk nazarında yansıması olduğunu belirterek "Belediye Başkanınız Erzurum halkı tarafından ödüllendirilmiş. Bu yapılan işlerin, yakalanan başarının karşılığı. TSE Kalite Yönetimi Belgesinin hak edildiğinin önemli bir işaretidir. Denetimlerimiz sırasında da bu sonucun temellerini görmüş olacağız. Denetimlerimiz sonrası raporlarımızı yazacağız. Ancak belediye olarak iyi bir yolda olduğunuzu görüyoruz. Bu memnuniyet verici. Yaptığınızın geri dönüşünü halktan alıyorsanız, bu bir şeyin işaretidir. Hizmeti doğru veriyorsunuz demektir" şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.