Spor Haber Girişi : 24 Mart 2013 17:01

Yakutiyespor Türkiye finalini kaçırdı

Yakutiyespor Türkiye finalini kaçırdı
Yakutiyespor, Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri için gittiği Trabzon'da grubundaki rakipleri Arhavispor ve ardından Rizespor'u 2-0 ve 3-0 gibi net skorlarla geçmeyi başardı.
Erzurumajans-Yakutiyespor, Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri için gittiği Trabzon'da grubundaki rakipleri Arhavispor ve ardından Rizespor'u 2-0 ve 3-0 gibi net skorlarla geçmeyi başardı. Grup lideri Yakutiyespor, final maçında Giresunspor'a 4-1 yenilerek Türkiye finallerine katılma şansını kaçırdı.

Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri için Trabzon'a giden Yakutiyespor U15 futbol takımı, grup elemelerine iyi başladı. Arhavispor karşısına çıkan Yakutiyespor U15 futbol takımı 15 ve 65'inci dakikalarda bulduğu 2 gol ile net bir skorla rakibini geçti. Yakutiyespor U15'in iki golünü de Ömer Teymur attı. İkinci maçta Rizespor'u 3-0 gibi net bir skorla geçen Yakutiyespor'un gollerini Furkan Yıldız (dk. 20), Recep Coşkun (dk.35), Ömer Teymur (dk.60)'ta kaydettiler.

Gruplar finalinde Giresunspor'un alt yapı takımı ile karşılaşan Yakutiyespor U15 gençleri, güçlü rakipleri karşısında 4-1 mağlup olarak Türkiye finallerine gitme şansını kaçırdılar.
Yakutiyespor, Trabzon'a Futbol Şubesi Kaptanı Kadir Akyel yönetimindeki ekiple gittiler. Hocalar Ercan Ünal ve Sedrettin Deniz, Muzaffer Aksakal, oyuncular; Ömer, Emrah, Abdulhamit, Kubilay, Ümitcan, Recep Tayip, Recep Coşkun, Mehmet Erdoğan, Furkan Yıldız, Ömer Teymur, Fırat Dinç, Alişan Çalışkan, Furkan çimen, Nuh Çelik, Mert Kamacı, Kadir Değer, Yıldığım Avralcı, Alper Yasin çalışkan yer aldılar. Kafilenin Türkiye finallerini kaçırdığı için üzgün döndüğü gözlendi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.