Bölge Haber Girişi : 08 Ağustos 2011 13:01

Yaralı şahin emin ellerde!..

Yaralı şahin emin ellerde!..
Erzurum'un Oltu İlçesi'nde, vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu İlçesi'nde, vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı. Düşme ya da çarpmaya bağlı olarak sağ kanadını kullanamayan şahin, tedavisinin ardından doğal ortama bırakılacak.

Veteriner İkram Çoşar, kuşun gerekli tedavisinin yapıldığını söyledi. Çoşar, "Oltu'da yaralı bulunan şahin, Çevre ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edilmiş. Onlar da kuşu bize getirdiler. Büyük bir hasar gören şahinin kanadına gerekli tedaviyi uyguladık. Şahin, kanadını tam olarak kullandığı gün özgürlüğüne kavuşacak. Yaklaşık 20 gündür Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tutulan şahine günde 3 kez uçuş egzersizi yaptırıyoruz" diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.