Spor Haber Girişi : 03 Temmuz 2012 10:30

Yeni İzci liderleri geliyor

Yeni İzci liderleri geliyor
Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen İzci Liderlik Kursu Erzurum’da tüm hızıyla devam ediyor.
Erzurum Ajans-Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen İzci Liderlik Kursu Erzurum’da tüm hızıyla devam ediyor.
Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından Erzurum’da İzci Liderlik Kursu açıldı. 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu Konferans Salonu’nda yapılan kursa 40’a yakın izci lideri adayı katılıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı İzci Liderlik Kursu yarın tamamlanacak. Kurs eğitimenliğini İzcilik Federaspyonu Teknik Komitesi’nden Nuri Karslı’nın yaptığı kursa ilginin fazla olması İzcilik Federasyonu yetkililerini de oldukça sevindiriyor. İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen kursu, Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat ile İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık ile birlikte ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kurs Eğitmeni Nuri Karslı’dan bilgi alırken, adaylara da başarı dileğinde bulundu. Çintimar, “Bu kursun Erzurum’da açılmlası bizleri mutlu etmiştir. İzcilik Federasyonu’na İzciliğe yeni liderler kazandırdığı için kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.