Kültür-Sanat Haber Girişi : 10 Nisan 2013 19:45

Yıldız, polis radyosunun konuğu oldu

Yıldız, polis radyosunun konuğu oldu
Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Polis Radyosu'na konuk oldu.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Polis Radyosu'na konuk oldu.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin Çevik ve Radyo Tv ve Foto Film Şube Müdürü Fatih Terzi tarafından karşılanan Yıldız, şube faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi aldıktan sonra Erzurum Polis Radyosu'nda mikrofon başına geçti.

Erzurum Polis Radyosu spikerlerinden Enes Okumuş'un hazırlayıp sunduğu "10 Nisan Özel" programında kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplandıran Müdür Yıldız, çocukluk yıllarını geçirdiği Erzurum' a hizmet etmenin nasıl bir duygu olduğundan, 10 Nisan günlerinin kendisine neler hissettirdiğine kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. Müdür Yıldız, milenyumdan sonra ivme kazanan polis- halk ilişkileriyle ilgili; polisin gecesini gündüzüne katarak görev yapmasının yanı sıra görevlerini ifa ederken halka yönelik saygılı bir tutum sergilediklerini, bunun da polis- halk ilişkilerine önemli ölçüde katkı sağladığını ve meslek mensupları olarak toplumun her noktasında olmayı arzulayan bir düşünce içinde olduklarını belirtti.

168. yıl etkinlikleri ile ilgili de konuşan İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, "Her yıl olduğu gibi Şehitlerimizi Anma Töreni düzenledik ve şehit ailelerini de ziyaret ederek Ulu Camii de şehitlerimiz için mevlit okutturduk." dedi.

Erzurum Polis Radyosu'nun 21. yılı sebebiyle yöneltilen soruya, içtenlikle cevap veren Yıldız, polislik mesleğine polis olan amcasının tavsiyeleriyle ve desteğiyle girdiğini ve kolej yıllarından bu yana Polis Radyosunu dinlediğini dile getirdi. Yıldız ayrıca, "Polis Radyosu çalışanları olarak sizler bizim için özelsiniz. Çünkü sizler bizim topluma ulaşan sesimizsiniz" diyerek Polis Radyosu çalışanlarına başarılı ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Müdür Yıldız, son olarak meslektaşlarının 10 Nisan Polis Haftasını da kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.