Bölge Haber Girişi : 21 Temmuz 2011 15:31

Yıldız Boksör Aydın dünyaya açıldı!..

Yıldız Boksör Aydın dünyaya açıldı!..
Erzurum Tunçkılıçspor Kulübü'nün sporcusu Osman Aydın, Kazakistan'da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Erzurum Ajans-Erzurum Tunçkılıçspor Kulübü’nün sporcusu Osman Aydın, Kazakistan’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası’nda Erzurum’da Antrenör Gürkan Sönmez, milli takımın başında görev yaparken, Tunçkılıçspor’dan da Osman Aydın 66 kiloda ringe çıkarak Türkiye adına madalya arayacak. Tunçkılıçspor’dan Osman Aydın’ın Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası için Milli takım kadrosuna alınması ve Kazakistan’a götürülmesi Erzurum spor kamuoyunda ve boks camiasında büyük bir mutluluk yaşattı. AIBA tarafından Kazakistan’ın Başkenti Astana’da düzenlenecek olan ve 21-31 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Tunçkılıçsporlu Osman Aydın, büyük bir heyecan yaşıyor. 66 kiloda ringe çıkacak olan B milli boksör, madalya almak için vuracak.

BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI

Tunçkılıçspor Kulübü Başkanı Sinan Tunçkılıç, yaptığı açıklamada kendi kulüplerinden Dünya Şampiyonasında bir boksörün ringe çıkacak olmasının gururunu yaşadıklarını söyledi. Osman Aydın’ın Milli takıma seçilmesinin kulüpte ve boks camiasında büyük bir sevinç yaşattığını ifade eden Tunçkılıç, “Osman’ın Kazakistan’dan madalya kazanarak ülkemize döneceğine inanıyorum. Yakın ilgisinden dolayı Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’e teşekkür ediyoruz. Ümit ediyorum ki, Osman Aydın Türk Boks Camiasını ve boksa gönül verenleri mahcup etmeyecek. Madalya kazanarak Türkiye’ye dönecek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.