Kültür-Sanat Haber Girişi : 26 Nisan 2013 20:49

Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan eğlence gecesi

Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan eğlence gecesi
Erzurum'un en köklü eğitim kurumlarından biri olan Zübeyde Hanım Anaokulu'nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle minikler gönüllerince eğlendi.
Erzurumajans-Erzurum'un en köklü eğitim kurumlarından biri olan Zübeyde Hanım Anaokulu'nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle minikler gönüllerince eğlendi.

Eğitim kurumunun gönüllü anneleri fedakar öğretmenler tarafından tertiplenen eğlenceye Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat dalı öğrencileri de iştirak etti. Hacivat, Karagöz ve Palyaço karakterlerine bürünen öğrenciler, anaokulu sakinleriyle dünya masallarını canlandırdı. Dede Korkut, Masalcı Dede ve Kelebek kareografilerinin de yer aldığı eğlence programında çocuklara balon ve pamuk şekeri dağıtıldı. Ayfer Doğan ve başarılı öğretmenlerden oluşan eğitim kurumunda çocuklarının en mutlu anlarına sahne olan ebeveynler, etkinlikte yavrularını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 2 saat süren program dolu dolu geçti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.