Bölge Haber Girişi : 21 Şubat 2011 00:01

12 Yıl 6 ay hapis cezası aldı!..

12 Yıl 6 ay hapis cezası aldı!..
Erzurum'da restoran içerisinde şef garsonu bıçaklayan ve bıçaklama anı güvenlik kamerasına yansıyan zanlı, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da restoran içerisinde şef garsonu bıçaklayan ve bıçaklama anı güvenlik kamerasına yansıyan zanlı, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

29 Aralık 2008 tarihinde Erzurum'un ünlü mekanlarından Güzelyurt Restorant'ta şef garsonluk yapan Ahmet Yılmaz'ı, göğünden bıçaklayarak ağır yaralayan ve daha sonra işyerindeki güvenlik kamerasında bıçaklama anı görüntüsünden eşgali tespit edilerek Almanya'ya kaçmak istediği sırada uçağın kalkışına 15 dakika kala İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekiplerince uçaktan alınarak gözaltına alınan gurbetçi Cengiz Kaya (38), 'kasten adam öldürmeye teşebbüs'

ve yaralamak' suçundan tutuklu yargılandığı Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Temyiz edilen dosya Yargıtay'a gönderildi.

29 Aralık 2008 günü akşamı saat 21.30'da Cumhuriyet Caddesi'ndeki Güzelyurt Restorant'da meydana geldi. Restoran kapısından içeri giren Cengiz Kaya, kendisinin Hollanda'dan turist kafilesi getireceğini söyleyerek şef garson Ahmet Yılmaz'a, iki gün aradan sonra uğrayarak 'Turist kafilesi otele yerleşti, bana ne kadar komisyon vereceksin' diyerek tehdit etti. Elini cebine atarak çıkardığı bıçakla Yılmaz'ı göğsünden vurduğu bıçak darbesi ile kalbinin bir santimetresine kadar ağır yaralayan saldırgan, hiçbir

şey olmamış gibi tekrar ana kapıdan çıkarak uzaklaştı. Şef garson hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde bir ay tedavi gördü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.