Bölge Haber Girişi : 02 Aralık 2009 00:29

2011 Universiad'a beyaz perde desteği!..

2011 Universiad'a beyaz perde desteği!..
Erzurum'un 2011 UNİVERSİAD Kış Oyunlarını almasıyla birlikte Türkiye'de tanınmaya başlayan buz sporlarından 'Curling'in konu edildiği "Süpürrr" filminde sonlara gelindi.
Erzurum Ajans-Erzurum'un 2011 UNİVERSİAD Kış Oyunlarını almasıyla birlikte Türkiye'de tanınmaya başlayan buz sporlarından "Curling”in konu edildiği "Süpürrr” filminde sonlara gelindi.

18 Aralık'ta vizyona girecek “Süpürrr” filmi'nde buz sporlarından “Curling” konu ediliyor. “Süpürrr”, sevdiği kızla evlenmek için Türkiye’de hiç bilinmeyen bir sporu öğrenmekten başka seçeneği kalmayan Oğuz’un eğlenceli hikayesini anlatıyor. Film, gösterime gireceği Aralık ayında komik sahneleri kadar, farklı mekanlardaki hareketli kurgusu ile de dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. “Süpürrr”, bir dostluk hikâyesi olması dışında, biraz hırs, fazlasıyla aşk, azıcık terle harmanlanmış, olimpik kahkahaları da içinde barındırıyor.

26 ayrı mekanda, binin üzerinde figurasyon kullanılan film için tüm oyuncular özel hocalardan curling dersleri aldılar. Film için 1’i bayan takımı olmak üzere 8 ayrı Curling takımı kuruldu. Kahkahalarla izlenecek filmin kadrosu ise oldukça ses getirecek. Başrollerinde Cem Kılıç, Ufuk Özkan, Oya Aydogan, Cenk Tunalı, Ruhi Yapıcı, Kemal Pekser, Jess Molho, Başak Parlak, Sümer Tilmaç gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Erzurum 2011 UNİVERSIAD Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Yapımcı Tılsım Yılmaz ve filmin oyuncularından Oya Atdoğan gala öncesi bir araya geldi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.