Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2011 03:52

Adnan Polat Erzurum'da!..

Adnan Polat Erzurum'da!..
Galatasaray Başkanı Adnan Polat Konaklı Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. Polat, böyle bir organizasyonun Erzurum'da yapılmasının kendileri için hayal olduğunu, Erzurum'a 20-30 yıl içinde böyle büyük ölçekli bir yatırım yapılmadığını ifade etti.

Erzurum Ajans-Galatasaray Başkanı Adnan Polat Konaklı Kayak Merkezi’ni ziyaret etti. Polat, böyle bir organizasyonun Erzurum’da yapılmasının kendileri için hayal olduğunu, Erzurum’a 20-30 yıl içinde böyle büyük ölçekli bir yatırım yapılmadığını ifade etti.

25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın Erzurum’a yeni bir vizyon ve yeni bir hayat getirdiğini kaydeden Polat, “Oyunlar, Erzurum'u sadece kışın değil yazın da bir turizm merkezi haline getirdi, Erzurum'u dünyaya tanıttı. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılan tesislerle birlikte sporcu altyapısı da gelişecek bu konuda Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve sayın Bakanımız Faruk Özak'la da görüştüm, sporcu altyapısı için yatırımlar yapılıyor’ dedi. Tesislerin bundan sonrada kullanılacağını belirten Polat, tesislere yurt dışından kamp yapma taleplerinin geldiğini, bu durumun Erzurum'a uluslararası nitelik kazandıracağını kaydetti. Polat ’ Tesislerin Avrupa ve Ortadoğu tarafından kullanılacak tesisler olduğu için herkesin uğrak yeri olacak. Tesisler, Erzurum'u sadece ekonomik olarak değil sosyal olarak da geliştirecek.” dedi.

Polat, Erzurum'a daha önce oyunların tanıtıma destek olmak amacıyla Kulüpler Birliği olarak geldiklerini, açılış törenine de katıldığını belirterek, “Yarın yapılacak kapanış töreni için bir Erzurumlu ve ev sahibi olarak bakanımızı yalnız bırakmak istemedim” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.