Erzurum Haber Girişi : 22 Şubat 2013 15:36

Akdağ ETSO'da

Akdağ ETSO'da
AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Toplantısı’na katıldı.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Toplantısı’na katıldı.

ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldıktan sonra ETSO binası geçen Prof. Dr. Akdağ, burada odanın aylık meclis toplantısına iştirak etti. Toplantının açılışında konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Prof. Dr. Akdağ’a 10 yıllık bakanlığı süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yücelik, bakanlık görevi esnasında Erzurum’un ve bölgenin sorunlarını Ankara’da her platformda dile getiren ve çözüme kavuşturan Prof. Dr. Akdağ’ın, bundan sonra da aynı ilgi ve alakayla sorunları çözmeye devam edeceğine inandıklarını söyledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ da, ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine teşekkür ederek, şehrin sorunlarının güç birliği içinde çözmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.
Toplantıda daha sonra Akdağ ve toplantıya iştirak eden ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri güncel ekonomik konularla ilgili görüş alış verişinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.