Erzurum Haber Girişi : 21 Şubat 2013 13:01

Akdağ'a Erzurum'da coşkulu karşılama

Akdağ'a Erzurum'da coşkulu karşılama
Sağlık Bakanlığı görevini Mehmet Müezzinoğlu’na devrettikten sonra milletvekili olarak ilk kez memleketi Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, havalimanında binlerce Erzurumlu tarafından karşılandı.
Erzurumajans-Sağlık Bakanlığı görevini Mehmet Müezzinoğlu’na devrettikten sonra milletvekili olarak ilk kez memleketi Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, havalimanında binlerce Erzurumlu tarafından karşılandı.

58, 59, 60 ve 61. hükümetlerde 11 yıl art arda Sağlık Bakanlığı görevinde bulunarak kabinede en uzun süre görev yapan bakanlardan birisi olan AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, bakanlık görevini devir etmesinin ardından milletvekili olarak ilk kez bugün Erzurum’a geldi. Erzurum Havalimanı’nda Akdağ’a görkemli bir karşılama merasimi düzenlendi. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün yanı sıra şehrin protokolü ve çok sayıda vatandaş havalimanında hazır bulundu. Uzunca kuyruğun oluştuğu karşılama töreninde iki küçük çocuk ilk olarak Akdağ’a çiçek takdim etti.

Daha sonra kuyruktaki vatandaşların tek tek elini sıkan Akdağ, kuyruğun uzunluğunu görünce, “Bu böyle bitmez. Hepinizi selamlıyorum” diyerek havalimanından çıkmaya çalıştı.
Akdağ’a hemşehrileri tarafından gösterilen yoğun ilgi zaman zaman izdihama dönüştü. Akdağ, havalimanında ayrılırken ilk kez kırmızı plakalı araç yerine sivil plakalı bir otomobile binerek trafik polisi eskortu eşliğinde AK Parti il binasına geçti.
Akdağ, 4-5 günlük için Erzurum’a geldiğini ve bu süre zarfında ilçe ziyaretlerinde bulunacağını belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RADAR 01 Ocak 1970 02:00

    ABİ BEN BU ADAMLARA OY VERDİM BUGÜN OLSA YİNE VERECEĞİM ANCAK KIRKÜZER SİTELERİ VE ORDA DÖNEN DOLAPLARI DUYDUKÇA MİDEM BULANIYOR :(

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    VATANDAŞ OLARAK SORUYORUM SAYIN BAKAN BÖLGE HASTANESİNİN KARŞISINDAKİ BOŞ ARSANIN ÜZERİNDE OLAN İKİ HARABE BİNANIN OLDUĞU ARSA ŞAHSINIZAMI AİT 112 ÇAĞRI MERKEZİNİN YANINDAKİ ARSA SİZEMİ AİT BÖLGE HASTANESİNİN KARŞISINDAKİ SİTELERİ İBRAHİM KIRKÜZEL MUHYETİN BEYİN KAYNINI PARSELEDİĞİNİ BİLİYORUZ DİĞER BİR SORUN KILIÇ OĞLU PASTANESİNİN KARŞISINDA YAPILAN YENİ İŞ MERKEZİNİN ÜST KATINI KILIÇOĞLU PASTANELERİNİN ALDIĞINI ALTA KAT CADE TARAFINDAN İŞYERİ ALINDIĞI DOĞRUMUDUR SAYIN BAKAN BUNLAR DOĞRU İSE LÜTFEN ONURLU ŞEKİLDE ACIKLAYIN BU HALKA .medya taraf olma ve bu yazımı yayımla