Spor Haber Girişi : 12 Şubat 2014 14:28

Anadolu yıldızları Erzurum'da belirlenecek

Anadolu yıldızları Erzurum'da belirlenecek
Masa Tenisi'nde Anadolu'nun Yıldızları Ligi Erzurum'da yapılacak. Yakutiye Spor Salonu'ndaki müsabakalar 21-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Erzurumajans-Masa Tenisi'nde Anadolu'nun Yıldızları Ligi Erzurum'da yapılacak. Yakutiye Spor Salonu'ndaki müsabakalar 21-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Erzurum Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yapacağı Anadolu'nun Yıldızları Masa Tenisi Ligi 21-23 Şubat 2014 tarihlerinde Erzurum Yakutiye Spor Salonu'nda 11 ilin katılımıyla başlayacak. Erzurum'un ev sahipliğini yapacağı lig müsabakalarına Tokat, Samsun, Giresun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan illeri katılacak. Masa tenisi yıldızlar Kategorisindeki müsabakalara Erzurum hem erkek hem kız takımıyla Antrenör Mahmut Çağlayan yönetiminde yoğun bir şekilde bileniyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Anadolu'nun Yıldızları Masa Tenisi Ligi'ne ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, Bayan ve erkek takımlarının müsabakalar için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti. Arısoy, Antrenör Mahmut Çağlayan ve öğrencileri için kam ortamı oluşturduklarını söyledi.

ERZURUMLU MASA TENİSÇİLER KAMPTA

Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş da, şu anda bayan ve erkek masa tenisçilerin iyi bir ortada kamp yaptığını belirterek, "Mahmut hocamızın eşliğinde çok iyi bir kamp dönemi geçirerek müsabakalara hazırlanıyoruz" dedi.

Durmuş çevre illerden gelen sporcu antrenör ve idarecilere çok iyi bir misafirperverlik yapacaklarını belirterek, tüm Erzurumluları sporcuları desteklemeye davet etti. Durmuş, "Müsabakaları 16 ulusal hakemimiz ve 4 il hakemlerimiz yöneteceklerdir" diye konuştu,

Müsabakalarda Erzurum'u şu sporcular temsil edecek:

Umut Toprak, M.Emre Turalıoğlu, Emir Atmaca, Taha Şişecioğlu Bayan Takımı:Büşra Uyumaz, Berfin Roza Taş, Pınar Özdemir, Fatma Yıldırım Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, başta il temsilcisi Ali Durmuş olmak üzere antrenör Mahmut Çağlayan ve tüm sporculara başarı diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.