Bölge Haber Girişi : 23 Kasım 2010 00:10

Annesinin gözleri önünde öldü!..

Annesinin gözleri önünde öldü!..
Milli sporcu Muhammet Akpınar, annesinin gözleri önünde çarpan otomobilin altında kalarak can verdi.

Erzurum Ajans-Milli sporcu Muhammet Akpınar, annesinin gözleri önünde çarpan otomobilin altında kalarak can verdi.

Feci kaza Kurban Bayramı’nın son günü meydana geldi. Palandöken Kayak Merkezi’nden Kayakyolu istikametine gelen 23 yaşındaki Cafer K. idaresindeki otomobil kavşaktan geçmeye çalışan İbrahim Hakkı Ataoğlu yönetimindeki 25 FF 680 plakalı otomobile çarpmamak için yolun sağına doğru manevra yaptı. Sürücünün direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobil, yaya kaldırımında yürüyen anne ve oğluna çarptıktan sonra 3.5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından apartman bahçesine uçtu. Kazada, otomobil sürücüsü Cafer Karakaş ile araçta bulunan Halit Cengiz (24), Mustafa Salih Reçber (27), Erol Çetinkaya (26) ile anne Hülya Akpınar ile oğlu Muhammet Akpınar yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Erzurum'daki Bölge Eğitim, Palandöken ve Aziziye Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Akpınar, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ÜNİVERSİTEYİ YASA BOĞDU

Annesiyle birlikte yaya kaldırımında yürürken trafik terörüne kurban giden 21 yaşındaki Muhammet Akpınar'ın, Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 3'ncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Akpınar'ın ölüm haberi Atatürk Üniversitesini yasa boğarken, okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Akpınar'ın başarılı bir öğrenci olduğunu ve en büyük idealinin öğretmen olmak olduğunu ifade eden arkadaşları, "Muhammed okulda sevilen ve arkadaşlarıyla uyum içerisinde olan bir kişiydi. Çok hareketli bir insandı. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.