Eğitim Haber Girişi : 03 Mayıs 2012 16:00

AÖF tanıtım faaliyetleri devam ediyor

AÖF tanıtım faaliyetleri devam ediyor
Atatürk Üniversitesi ile Polis Akademisi tarafından ortak yürütülen Güvenlik Bilimleri Lisans Tamamlama (POLİTAM) Programı yurt çapında düzenlenen seminerlerle tanıtıldı.
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi ile Polis Akademisi tarafından ortak yürütülen Güvenlik Bilimleri Lisans Tamamlama (POLİTAM) Programı yurt çapında düzenlenen seminerlerle tanıtıldı.
POLİTAM programının tanıtım faaliyetleri çerçevesinde 24-27 Nisan 2012 tarihleri arasında 24 ilde Polis Meslek Yüksekokullarını ziyaret eden Açıköğretim Fakültesi temsilcileri, programın mahiyeti ve amacıyla ilgili bilgilendirici seminerler düzenledi ve yaklaşık 12 bin Polis Meslek Yüksekokulu öğrencisiyle bir araya geldi.

ÖZEN'İN AÇIKLAMASI

Tanıtım faaliyetlerinin ardından bir değerlendirme toplantısı yapan Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, Açıköğretim Fakültesi'nin ülke çapında tanıtımı için faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

POLİTAM PROGRAMI

POLİTAM programıyla ilgili yaptıkları çalışmanın Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin tanıtım faaliyetlerinin bir ayağını oluşturduğunu ifade eden Özen, şunları kaydetti:
''Bu münasebetle Polis Akademisi'yle ortaklaşa düzenlediğimiz bir program dâhilinde Türkiye'nin dört bir yanında bulunan 24 Polis Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek adaylarımızı programla ilgili bilgilendirdik. Programın tanıtım faaliyetleriyle eş zamanlı olarak ön kayıt sistemi açılmış ve adayların programa yoğun bir ilgi gösterdikleri belirlenmiştir. Bu durum, tanıtımın ne denli yararlı olduğunun bir göstergesidir. Programımızın tanıtımında başta Polis Akademisi'nin ve Polis Meslek Yüksekokulları'nın kıymetli yetkililerine ve kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getiren Açıköğretim Fakültesi'nin değerli temsilcilerine teşekkür ederim.''
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.