Siyaset Haber Girişi : 15 Nisan 2013 23:38

Arınç'a Paris'te protesto

Arınç'a Paris'te protesto
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Paris'te verdiği konferans sırasında öğrenci oldukları düşünülen bir grup tarafından protesto edildi. Arınç, Cumartesi günü de UNESCO da konuşma yaptığı sırada protesto edilmişti.
Erzurumajans-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Paris'te verdiği konferans sırasında öğrenci oldukları düşünülen bir grup tarafından protesto edildi. Arınç, Cumartesi günü de UNESCO da konuşma yaptığı sırada protesto edilmişti.

Fransa'nın başkenti Paris'teki temaslarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uluslararası Araştırmalar Merkezi CERI'de düzenlenen "İnsan Hakları ve Türkiye'de Değişim Süreci" konulu konferansta konuşma yaptı. Arınç'ın konuşması sırasında öğrenci oldukları düşünülen bir grup "KESK'e Özgürlük" yazan pankart açarak protestoda bulundu.

ARINÇ, FRANSA İSLAM KONSEYİ ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Paris Camii'nde Fransa İslam Konseyi üyeleriyle bir araya geldi.

A
rınç, Fransa İslam Konseyi Başkanı Muhammed Musavi ve Paris Müftüsü Halil Ebubekir'in de katıldığı görüşme öncesinde beraberindekilerle birlikte Paris Camii'ni gezdi. Başbakan Yardımcısı Arınç, Fransa Savunma Bakanı Jean Yves le Drian ile görüşmesi sonrasında Türkiye'ye dönecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    ARNINÇ`ı herkes protesto ediyor ve edecek te. Bir ülkede sinsi planlarını uygulamak için Bakanlık seviyesine kadar ilerleyecek bir kişi, sonra terörist hayranı çıkacak. Ben de buradan protesto ediyorum.