Erzurum Haber Girişi : 27 Kasım 2013 17:48

Arısoy'a özel çıkarma

Arısoy'a özel çıkarma
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'a ziyaretler sürüyor.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'a ziyaretler sürüyor. Arısoy, bu kez İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, Daire başkanı Orhan Boroğlu, Anadolu Gençlik Dergisi Derneği Şube Başkanı Yusuf Taşdemir ve Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Önser Yeğin'i ağırladı.

Ziyarete gelen isimler Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un yeni görevinde başarılı olacağına inandıklarını söyledi. İl Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, "Bizler Fatih Çintimar ile de uzun yıllar çalıştık, kendisi başarılı bir arkadaşımızdı. İnanıyorum ki, Süleyman beyde çok başarılı hizmetlere imza atacaktır" dedi.

ANADOLU GENÇLİK DERGİ DERNEĞİ'NDEN ZİYARET


Anadolu Gençlik Dergisi Derneği Erzurum Şube Başkanı Yusuf Taşdemir, GHSİM Müdürü Süleyman Arısoy'a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde kendisinin Erzurum'a atanmasından büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Arısoy'a başarı dileğinde bulundu. Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Önser Yeğin de, Arısoy'a gerçekleştirdiği ziyarette, kendisinin başarılı hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.