Bölge Haber Girişi : 08 Nisan 2013 16:57

Askeri araç kaza yaptı: 1 şehit 7 yaralı

Askeri araç kaza yaptı: 1 şehit 7 yaralı
Iğdır'da, askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu 1 asker şehit oldu,7 asker yaralandı.
Erzurumajans-Iğdır'da, askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu 1asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Kaza Iğdır-Nahcıvan karayolunun Dil Ucu Sınır Kapsı'nın yakınlarında meydana geldi. Plaksı ve sürücünün ismi belirlenmeyen kamyon ile askeri aracın çarpışması sonucu meydan gelen kazada 1 askerimiz şehit olurken 7  askerimiz ise yaralandı. Yaralanan askerler ambulans ile Iğdır Erzurum'daki hastanelere gönderildi.

Gazetecilere bilgi veren Iğdır Valisi Ahmet Pek, kötü ve üzücü bir kaza olduğunu, Dil Ucu Sınır Kapısı yönünden gelen bir kamyonun Iğdır Sınır Alay Komutanlığı'na bağlı askeri araç ile çarpıştığını belirtti. Yaralı askerlerden 3'nün durumunun diğerlerine göre daha ciddi olduğunu belirten Pek, "Doktorlar gerekli müdahale yapıyor. Yaralı askerler helikopterle Erzurum'a götürüldü" dedi.

BİR ASKER ŞEHİT OLDU

Nöbet değişiminden dönerken, bulundukları askeri minibüse kamyonun çarpması sonucu yaralanan askerden durumları ağır olan Ömer Yerer şehit oldu. Yaralı erlerden Erdem Dal, Ahmet Kaçmaz,Osman Umutlu, Mehmet Turan, Halil Saki, Mehmet Atak ve Sinan Sönmez'in tedavileri ise sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.