Spor Haber Girişi : 13 Ocak 2012 03:49

Aslı'nın cenazesi İstanbula götürürldü

Aslı'nın cenazesi İstanbula götürürldü
Konaklı Kayak Merkezi'nde antrenman yaparken yaşamını yitiren kızlarının cenazesini almak için yakınları ile birlikte 18.40 uçağı ile Erzurum'a gelen Ayşe-Metin Nemutlu çiftini hava limanında Kayak Federasyonu yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Erzurum Ajans-Konaklı Kayak Merkezi'nde antrenman yaparken yaşamını yitiren kızlarının cenazesini almak için yakınları ile birlikte 18.40 uçağı ile Erzurum'a gelen Ayşe-Metin Nemutlu çiftini hava limanında Kayak Federasyonu yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Cenazenin bulunduğu Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden gözü yaşlı anne ve baba burada ölen kızlarının arkadaşlarına sarılarak ağladı. Kızlarına otopsi yapılmasını istemeyen ailenin bu isteği savcılık tarafından adli vaka olması nedeniyle kabul edilmedi. Aslı Nemutlu'ya morgda otopsi yapılırken aile dinlemek ve kızlarının özel eşyalarını almak için kaldığı Palandöken  Dağı'ndaki Dedeman Oteline gitti. Bir süre sonra hastanenin morguna dönen aile, kızlarının Türk Bayrağı'na sarılı tabutunu hastane morgundan aldı. Kızının tabutunu taşıyan Metin Nemutlu, "Milli kayakçının sonu. Kayağı çok severdi. Kayak bitti" dedi.

Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracına konulan Aslı Nemutlu'nun cenazesi hava limanına götürüldü. Aslı Nemutlu'nun cenazesi özel uçakla İstanbul'a gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nazire Nalçacı Bağlar 01 Ocak 1970 02:00

    Kardeşim, o yaşlarınız sanki içime aktı.Kayağı seven ve sporcu evladı olan bir anne olarak, tarifsiz üzüntüler içindeyim. *İnne lillahi ve inne ileyhi raciun* Haberi duyduğumdan buyana ayaktayım.. Aslı yavrum; gelinliğini Konaklı`da giydin, kanatlanıp melek olup uçtun cennete. Ordan, ötelerden seyredeceksin o bembeyaz karları ve senin gibi bu spora gönül verenleri.Öpüyorum o güzel boynundan.. İlk baharı haber veren KARDELEN`SİN artık.Karların içinde açan nazlı melek.. Her kış senin gibi bir melek getirip koyacak Konaklı`nın en yüksek zirvesine . Yarış senin komutunla başlayacak.O GÜZEL KANATLARINLA KAVRAYIP KORUYACAKSIN ONLARI.İlk mutluluk çığlığı senden gelecek, onlar senin o güzel yüzünü görecekler.Mutluluğu birlikte paylaşacaksınız.. Annem, baban, varsa kardeşlerin, arkadaşların,seni sevenler, içlerinde ben.. Sana çok erken olan bu yolculuğunda güle güle diyoruz yavrum. Anne ve babacığına taziyelerimi iletirken sabırlar diliyorum.Nurlarla, güllerle donalı olsun kabrin. RAHAT UYU KARDELEN..