Siyaset Haber Girişi : 24 Kasım 2012 10:00

Atalay ve Aksak Umman milli gününe katıldı

Atalay ve Aksak Umman milli gününe katıldı
Umman Sultanlığı Büyükelçiliğince, Ankara’da düzenlenen resepsiyona, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Erzurum Milletvekili Parlamentolar arası Türkiye-Umman Dostluk Grubu Başkanı Muhyettin Aksak katıldı.
Erzurumajans-Umman Sultanlığı Büyükelçiliğince, Ankara’da düzenlenen resepsiyona, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Erzurum Milletvekili Parlamentolar arası Türkiye-Umman Dostluk Grubu Başkanı Muhyettin Aksak katıldı.

Umman Ankara Büyükelçisi Qais Salim Ali Al Said`in Ankara Swiss Otel`de verdiği resepsiyonda; Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Türkiye-Umman Dostluk Grubu Başkanı Muhyettin Aksak’la birlikte Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve eşleri ile çok sayıda davetli hazır bulundu. Büyükelçi Al Said’in konuklarını kapıda karşıladığı resepsiyon sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Büyükelçi Qais Salim Ali Al Said ile sohbet eden Milletvekili Muhyettin Aksak, dost ve kardeş iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Umman ve Türkiye dost ve kardeş iki ülkedir. Ülkelerimiz arasında mevcut bulunan ticari ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi için Dostluk Grubu olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Sayın büyükelçimize gösterdikleri misafirperverlik ve sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyarız” diye konuştu.
Konuklarını yerel kıyafetleriyle ağırlayan büyükelçi Al Said, Türk ve Umman mutfağından oluşan zengin yemek menüsünün yanı sıra, misafirlerine kahve ve hurma ikramında da bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.