Bölge Haber Girişi : 01 Eylül 2011 17:02

Ayının saldırısından son anda kurtuldu!..

Ayının saldırısından son anda kurtuldu!..
Erzurum'un İspir ilçesinde, dün 2 kişiyi öldüren ayının saldırdığı bir kişi ise, canını son anda kurtardı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un İspir ilçesinde, dün 2 kişiyi öldüren ayının saldırdığı bir kişi ise, canını son anda kurtardı.

Yeşilyurt köyünde elektrik hatlarındaki arızayı gidermek için İspir'den köye giden elektrik ustası Hasan Kaçar (33), sigara içtiği sırada bir anda ayının saldırısına uğradığını ve otomobiline binerek kaçmayı başardığını söyledi.

Köyün üst tarafında çalıştığı sırada park halinde bulunan otomobilin yanında sigara içen Hasan Kaçan, bir anda ayı ile karşı karşıya kaldı. Ayının pençesinden son anda kurtulan genç adam kaçarak otomobile bindi. Bölgeden hızla uzaklaşan hasan Kaçan, ayının ağzının kanlı olduğunu ve kendisine de saldırdığını söyledi. Ayının, otomobili yaklaşık 50 metre takip ettiğini söyleyen Kaçan, ayanın uzaklaştığını görünce cep telefonu ile ayıyı görüntülemeye başardı. Köye gelerek durumu muhtar ve diğer vatandaşlara

bildiren genç adam, yaşadığı korku dolu anları anlatırken olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirtti.

AYI OTOMOBİLİN YOLUNU KESTİ

Öte yandan, aynı köyde yaşayan Lütfü Zor isimli vatandaşın da bayramdan bir gün önce gece köye gelirken ayının saldırısına uğradığı belirlendi. İlçeden köye gelirken ayının otomobilin önüne geçtiğini söyleyen Lütfü Zor, otomobil içerisinde olduğumuz için saldırıdan kendimizi kurtardık. Bu bölgede ayılar oldukça fazla. Otomobil ile hızla bölgeden uzaklaşarak canımızı kurtardık" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.