Bölge Haber Girişi : 29 Kasım 2009 15:25

Bahçeli'den domuz gribine kaderci bakış!..

Bahçeli'den domuz gribine kaderci bakış!..
Domuz gribine önlem alıp almadıkları sorulan Bahçeli "Hiçbir önlemimiz yok. Domuz gribinin olduğuna da inanmıyoruz. Her şey Cenab-ı Allah'ın takdiridir." yanıtını verdi.

Erzurum Ajans-MHP Lideri Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla parti genel merkezinde dün partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, “Domuz Gribi salgınıyla ilgili önlem alıp almadıkları” sorusuna karşılık, “Hiçbir önlemimiz yok. Domuz gribinin olduğuna da inanmıyoruz. Her şey Cenab-ı Allah'ın takdiridir” yanıtını verdi.

"İKİ BAYRAM ARASI YIKIM PROJESİ DERİNLEŞTİ"

Bahçeli, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada ise Ramazan Bayramı ve Kurban bayramında siyasilerin ve kurumların bayram mesajlarına dikkat çekti. Bahçeli şunları söyledi:

"Özellikle, 'devletin zirvesinde uyum var, büyük fırsatlar doğmaktadır, bunun adına ne derseniz deyiniz, mutlaka bu sorun çözülmelidir' düşüncesinin ortaya atıldığı günden bugüne geçen sürecin 69 günü, iki bayram arası olarak görülmektedir. İki bayramda, kardeşlik vurgusu, birlik beraberlik düşüncesi tamamen ortadan kaldırılarak, önce 36'ya, sonra da bu ülkenin topraklarını ikiye bölerek, millet içerisinden millet yaratma gayretlerinin yani bir beka sorunu olarak gördüğümüz konuların ne gibi gelişmeler ortaya çıkardığını hep beraber görmeliyiz ve düşünmeliyiz. Bu yapılmadığı takdirde bayramlarda gelişigüzel söylenen sözlerin hiçbir anlamının olmadığı anlaşılacaktır. İki bayram arasında neler söylenmiş ise bunlar teker teker analiz edilmeli, neler yapılmıştır, bunları görmek lazım. Bu iki bayram arasında yıkım projesi derinleşerek, perçinleşerek devam etmiştir. İnşallah bundan sonraki dönem için herkes aklını başına alır"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.