Spor Haber Girişi : 12 Ocak 2012 20:13

Bakan Kılıç'tan başsağlığı mesajı

Bakan Kılıç'tan başsağlığı mesajı
Erzurum'da milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun antrenman yaparken geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak başsalığı mesajları yayınlandı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun antrenman yaparken geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak başsalığı mesajları yayınlandı.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum'da antrenman yaparken düşen ve kaldırıldığı hastanede kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu (18) için birer başsağlığı mesajı yayınladı.

Bakan Suat Kılıç, "12 Ocak 2012 günü Erzurum'da antrenman sırasında milli sporcumuz Aslı Nemutlu'nun vefat ettiğini derin teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu elim kaza sonucu genç yaşta yitirmiş olduğumuz sporcu kardeşime Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını yayınladı.
Genel Müdür Baykan ise taziye mesajında, "Milli sporcumuz Aslı Nemutlu'nun Erzurum'da yaptığı antrenmanda geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Yaşanılan elim kaza sonrasında genç yaşta aramızdan ayrılan milli sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, Türkiye Kayak Federasyonu ve kulübüne sabır dilerim. Spor camiamızın ve milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Erzurum'da milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun antrenman yaparken düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye Kayak Federasyonu tarafından, 13-15 ve 16-18 Ocak tarihlerinde düzenlenecek yarışlar iptal edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.