Spor Haber Girişi : 12 Mart 2012 14:16

Bakan Kılıç'tan başsağlığı mesajı

Bakan Kılıç'tan başsağlığı mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Erzurum'da Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden 3 Mart Beldespor'un futbolcularını taşıyan otobüsün şarampole devrilmesinin ardından kulüp yetkililerini arayarak geçmiş olsun dileğini iletti.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Erzurum'da Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden 3 Mart Beldespor'un futbolcularını taşıyan otobüsün şarampole devrilmesinin ardından kulüp yetkililerini arayarak geçmiş olsun dileğini iletti. Erzurum'da 3 Mart Beldespor'u taşıyan otobüsün, Tortum ilçesinde Aksukapı-Oltu sapağında şarampole yuvarlanması sonucu 24 kişinin yaralandığı kazanın bilgisini alan Kılıç, kulüp yetkililerini arayarak üzüntüsünü dile getirdi. Kılıç, Tortum Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar için acil şifa dileğinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kazada hayatını kaybeden yönetici Gürol Çobanoğlu için de taziye dileklerini iletti.

ÇİNTİMAR’DAN GEÇMİŞ OLSUN VE TAZİYE MESAJI

3
Mart Beldespor'un futbolcularını taşıyan otobüsün şarampole devrilmesinin ardından Aziziye ve BEAH’a giden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kırmızı-siyahlılara ve tüm futbol camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, kazada hayatını kaybeden yönetici Gürol Çobanoğlu için de taziye dileklerini ileterek ailesine ve tüm 3 Mart Beldespor camiasına sabırlar niyaz etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.