Siyaset Haber Girişi : 17 Ağustos 2013 16:37

Bakan Yıldız'dan Mısır açıklaması

Bakan Yıldız'dan Mısır açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dünyada yaşanan siyasi olumsuzlukların enerji piyasasını her zaman olumsuz yönde etkilediğini belirtti.
Erzurumajans-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dünyada yaşanan siyasi olumsuzlukların enerji piyasasını her zaman olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Erzurum'da düzenlenen ARAS Elektrik Dağıtım A.Ş. (ARAS EDAŞ) ve Aras Perakende Satış A.Ş.'nin (ARAS EPSAŞ) "Hisse Devir Teslim Töreni ve Aras Bölgesi Kurumsal Vizyon ve Sürdürülebilir Hedefler Toplantısı"na katılan Bakan Taner Yıldız, program sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Soru üzerine Mısır'da yaşananların insanlık dışı olduğunu ifade eden Yıldız, "Dünyanın birçok ülkesinde, Libya'da, Suriye'de, Mısır'da yaşanan gelişmeler enerji piyasasını etkiliyor. Mısır'da yaşanan siyasi olumsuzluklar, ülkemizde de enerji piyasasında hissediliyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.