Kültür-Sanat Haber Girişi : 05 Kasım 2014 20:00

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'da Dadaşlar ile buluşuyor

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'da Dadaşlar ile buluşuyor
İstanbul'da yaşayan Erzurumluları bir araya getirecek olan "Erzurum Günleri" için geri sayım başladı. Erzurum Günleri'nin açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yapacak.
Erzurumajans-İstanbul'da yaşayan Erzurumluları bir araya getirecek olan "Erzurum Günleri" için geri sayım başladı.  Erzurum Günleri'nin açılışını  Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala yapacak.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan İstanbul Erzurum günleri 12-16 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilecek.

İlki geçtiğimiz yıl Feshane'de yapılan ve büyük ilgi gören Erzurum Günlerini'nin bu yıl açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yapacak.

İstanbul'da 5 gün süreyle buram buram Erzurum'un anlatılıp ve tanıtılacağı etkinlikler kapsamında her gece Erzurumlu bir çok sanatcıda sahne alacak.

İstanbul Erzurum Günleri kapsamında İbrahim Erkal, Nevzat Soydan, Yıldırım Budak,
Özcan Türe, Ömer Akçay, Halk Ozanları Erol Ergani ve Rahim Sağlam ile Ezel Duman
ve Dadaş Mücahit konserler verecek. Erzurum Günleri'ne, Murat Balkuş ve ekibide
sikeçleriyle renk katacak.

Geçtiğimiz yıla göre bu yıl daha kapsamlı olarak düzenlenen Erzurum Günlerin'nde,
İstanbul'da yaşayanlar şehirle ilgili ürünlerede Maçka Park'ta ulaşabilecek.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU: O GÜN DADAŞLARLA BİRLİKTEYİM


Bir önceki yıl büyük ilgi gören organizasyonda yer almak için şimdiden Erzurum
firmaları sıraya girdi. Önceki gün, Erzurumlular ile TBMM'de buluşan Başbakan Davutoğlu, "Erzurumlullar ile en son 23 Temmuz günü Dışişleri bakanı olarak 23 Temmuz günü Erzurum'da buluşmuştum. Şimdi İstanbul'da, Başbakan olarak Dadaşlar ile bir araya gelecek olmanın heyecanı yaşıyorum. Anadolu'nun en kadim kültürüne sahip  Dadaşlar ile birlikte olacağımız 12 Kasım'ı iple çekiyorum. O gün İstanbul'da Dadaşlar ile birlikte olacağım " dedi.

B
aşta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bir çok ilçe belediyesi ve kamu kurumununda stand açacağı Erzurum Günrleri'nde kentin sosyal ve kültürel potansiyelinin yanısıra ürünlerini de tanıtalacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.