Erzurum Haber Girişi : 17 Temmuz 2012 00:15

Başıboş hayvanlar yollarda cirit atıyor

Başıboş hayvanlar yollarda cirit atıyor
Cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan hayvan sürüleri hem bir çok kazanın meydana gelmesine sebep oluyor hem de milyonlar harcanarak düzenleme yapılan refüjlere zarar veriyor.
Erzurum Ajans-Cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan hayvan sürüleri hem bir çok kazanın meydana gelmesine sebep oluyor hem de milyonlar harcanarak düzenleme yapılan refüjlere zarar veriyor. Vatandaşlar bu görüntüleri görmezden gelen yetkililere ise büyük tepki gösteriyor.
Turizmin gözde merkezlerinden Palandöken’de başıboş dolaşan hayvanlar vatandaşları isyan noktasına getirdi. Gerek ana arterlerde, gerekse sokak aralarında dolaşan bu hayvanlar, hem trafiği tehlikeye düşürüyor, hem de milyonlar harcanarak düzenlemelerin yapıldığı refüjleri büyük zararlar veriyor. Çok sayıda maddi hasarlı kazanın meydana gelmesinde de önemli rol oynayan bu hayvanların başı boş sokaklarda dolaşmasına tepki gösteren vatandaşlar ise yerel yöneticilere tepki gösteriyor. Özellikle dünyanın sayılı turizm merkezlerinin başında gelen Palandöken İlçesi’ne bu görüntülerin yakışmadığını belirten vatandaşlar, “Erzurum’u dünya kenti yapmak için uğraştıklarını iddia eden yöneticilerimiz bu tür görüntüleri görmezden geliyor. Kentimize gezmeye gelen turistleri bu görüntülerle karşılıyor Bunun yanı sıra trafiği tehlikeye düşürüyorlar. Belediyeleri bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz”dediler.
Furkan NEHRİ/Palandöken
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.