Eğitim Haber Girişi : 20 Nisan 2016 14:52

Başkan Bulutlar çocuklardan parklara sahip çıkması istedi

Başkan Bulutlar çocuklardan parklara sahip çıkması istedi
Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kendisini ziyarete gelen Özel Güneş Koleji 4/C sınıf öğrencileri ile sohbet etti.
Erzurumjans-Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kendisini ziyarete gelen Özel Güneş Koleji 4/C sınıf öğrencileri ile sohbet etti.

Öğrencileri Belediye Meclisin de kabul eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çocuklara belediyeciliği anlattı. Başkan Bulutlar öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Başkan Bulutlar, öğrencilerden yaptıkları parklara sahip çıkmasını isteyerek, "Bölgemizde okulların talepleri doğrultusun da tadilat, boya, badana çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Eğitim mekanlarını nezih bir hale getirerek sizlerin hizmetine sunuyoruz. Siz değerli öğrencilerimiz için eğitim amaçlı sosyal aktiviteler yapıyoruz. Her yıl eğitime kaynak kitaplar sağlayarak adeta eğitime lojistik destek sağlıyoruz. Her yıl eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Okul Müdürlerimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kitap, kırtasiye ve okul kıyafetleri konusunda yardımlar yapıyoruz. Palandöken Belediyesi olarak bizim önceliğimiz eğitim ve sizlersiniz" dedi.

Öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikram eden Başkan Bulutlar, onlardan kendileri için yapılan parklara sahip çıkmasını istedi. Öğrencilerde park ve yeşil alanları koruyacaklarına dair söz verdi. Özel Güneş Koleji 4/C sınıfı Öğretmeni Nesime Yıldırım, ve öğrenciler kedilerine vakit ayıran Başkan Bulutlar'a teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.