İlçeler Haber Girişi : 26 Eylül 2012 11:00

Başkan Bulutlar öğrencileri sevindirdi

Başkan Bulutlar öğrencileri sevindirdi
Erzurum'da eğitime verdiği katkılarıyla tanınan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yine öğrencileri sevindirdi.
Erzurum Ajans-Eğitime verdiği önemi, her dönem öğrencilere ve okullara yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerle gösteren Palandöken Belediyesi, birinci sınıf öğrencilere boyama ve eğitim setinin ardından ilçede bulunan tüm okullarda tespit edilen yaklaşık 2 bin 100 ilköğretim okulu öğrencisine içerisinde çeşitli kırtasiye malzemesi bulunan çanta hediye etti.

Yeni eğitim-öğretim yılında da desteğini öğrencilerden esirgemeyen Palandöken Belediyesi’nin hazırladığı çantalar ilçedeki ilköğretim okullarına dağıtıldı. Minikler, kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak çantaları Palandöken Belediyesi Başkan Orhan Bulutlar’ın elinden aldı.

Çanta ve Kırtasiye malzemelerini Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulunda öğrencilere tek tek hediye eden Başkan Bulutlar, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının yeni sitemle zorlu ve yoğun geçeceğini biliyoruz. Bu nedenle gerek öğretmenlerimize gerek öğrencilerimize ve velilerimize yapabileceğimiz ne tür katkı varsa onu yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Yeni eğitim öğretim yılında her yıl olduğu gibi bu yılda çam sakızı çoban armağanı misali çocuklarımıza, yarınlarımıza küçük bir hediyemiz oldu. Bu vesileyle bir kere daha Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

ÇANTA VE KIRTASİYE SETLERİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

2012- 2013 Eğitim- Öğretim Yılı’nda da geleneği bozmayan Palandöken Belediyesi’nin, eğitime bir hafta önce ‘merhaba’ diyen ilköğretim öğrencilerine dağıttığı çantaları alan miniklerin ise sevinçleri gözlerinden okundu. Özelikle veliler tarafından memnuniyetle karşılanan uygulama bu yıl da devam ettirmesi takdir gördü. İçerisinde defter, kalem, silgi, kalemtraş, cetvel seti, pastel boya kalemi, kaplama kâğıdı ve kalem kutusu bulunan, öğrencilerin birçok ihtiyacını karşılayacak malzemeleri barındıran çantalar ailelerin eğitim masraflarına bir nebze olsun katkıda bulunuldu. Çantaların minik öğrencilere tek tek dağıtan Başkan Bulutların yanı sıra Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okul Müdürü Yüksel Çeçen, Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Aydın ve öğretmenleri hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.