İlçeler Haber Girişi : 18 Temmuz 2013 13:56

Başkan Korkut çocukları sevindirdi

Başkan Korkut  çocukları sevindirdi
Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinde yoğunlaşan çalışmaları sıklıkla denetlerken, gittiği yerlerde çocukları sevindirmeyi de ihmal etmiyor.
Erzurumajans-Ali Korkut, Şükrü Paşa semtinde yoğunlaşan çalışmaları sıklıkla denetlerken, gittiği yerlerde çocukları sevindirmeyi de ihmal etmiyor.

Rahmani sokakta yapılan taş kaplama çalışmalarını inceleyen Korkut, hanımlarla sohbet edip hizmetler hakkında görüşlerini aldı. Korkut, çevresini saran çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Yakutiye Belediyesi, 2013 yaz sezonu çalışmalarında ağırlığını Şükrü Paşa semtine veriyor. Başkan Ali Korkut, Şükrü Paşa'nın yeni yapılaşmalar ve yılların ihmaline uğramış çok sayıda sokağı olduğunu belirterek "40 bin nüfuslu bir mahalleden söz ediyoruz. Yıllarca asfalt ve kaldırım yapılmamış sokaklar var. Bu sezon, Şükrü Paşa semtinde yol sorunu bırakmayacağız. Bugünde Rahmani sokakta taş kaplaması yapılıyor. Bu alan oluşturulduğundan bu yana maalesef hizmet alamamış. Konuştuğum hanımlar tozdan kurtulacakları için memnun olduklarını söylüyorlar" dedi.

Çalışmaları inceledikten sonra çevresine toplanan çocuklarla muhabbet eden Ali Korkut, çocukların gönüllerini almayı da ihmal etmedi. Erkek çocuklara araba, kız çocuklarına ayıcık hediye eden Ali Korkut, çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Ali Korkut'un çocuklarla geçirdiği dakikalardaki yüzünde ki sevgi ifadesi dikkatlerden kaçmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.