İlçeler Haber Girişi : 07 Kasım 2013 21:24

Başkan Korkut'tan ETB'ye ziyaret

Başkan Korkut'tan ETB'ye ziyaret
Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanının makamında gerçekleşen ziyarette, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Yaklaşan Mahalli idareler seçimlerini değerlendirdi.

Başkan Hınıslıoğlu , Erzurum'un kalkınması ve gelişmesi için çaba gösteren herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır. "Bu şehir için alın teri döken herkesin birbirine destek olması gerekmektedir. Hangi konumda olursak olalım, samimiyetle gayret gösteren herkesin birbirine yardım etmesi ve işlerini kolaylaştırması bu şehrin geleceği için çok önemlidir. 2014 Mart ayında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinin de hem ilimize hem de Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum " diye konuştu.

Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut ise , Şimdiye kadar yaptığımız hizmetin devamını getirmek adına yeniden Yakutiye İlçesi Belediye Başkanlığına aday adayı oldum.

" Geçmiş te yaptığımız başarılı çalışmalar ve hizmetlerin devamı noktasında devam eden projelerimi nihayete ulaştırmak adına yeniden hizmete aday oldum. Amacım çıktığım yolda halkımıza hizmetlerimi devam ettirmektir. Yeniden aday olmam durumunda aynı inanç ve azimle hizmetlerimi sürdüreceğim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur." Şeklinde konuştu.

Öte yandan ziyarette Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Kemal Aras , Sevgi Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Yeşilyurt ile Vedat Altunkaynak da hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.