Spor Haber Girişi : 28 Ocak 2016 21:28

Başkan Sekmen: BB Erzurumspor'u üst liglere taşımak istiyoruz

Başkan Sekmen: BB Erzurumspor'u üst liglere taşımak istiyoruz
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. 


BB Erurumspor'un Onursal Başkanı da olan Mehmet Sekmen'in ziyaretinde Kulüp As Başkanı Zafer Aynalı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım da hazır bulundu. Başkan Sekmen, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un olması gereken yerde olmadığına dikkat çekerek, "BB Erzurumspor'u üst liglere taşımak istiyoruz. Üst liglerde oynayacak potansiyel ve tesisleri var. Kendi sahasında 25 binden fazla, çok sayıda ilde de dört beş bin seyirciye oynayacak taraftara sahip. Biz sadece belediye hizmetlerine değil, spora, kültüre ve sanata da önem veren bir Belediyesiyiz. Futbolun şehrimizde ayrı bir yeri var. Büyük bir taraftarı var.  Kulüp isminden de anlaşıldığı gibi, Büyükşehir Belediyesi olarak biz her konuda Erzurumspor'u destekliyoruz" dedi.


BAŞKAN SEKMEN, "GÖSTERİN KENDİNİZİ"


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Guest 01 Ocak 1970 02:00

    Sekmen başkan tarafttar elinden geleni yapıyorda bu takımdan bir cacık olmaz ruhsuz takım

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Maalesef ki büyükşehir belediye erzurumsporun başkanı olan ali demirhan takımın üst lige çıkması için gerekli olan forvet transferini yapmıyor .Play offa oynayan takımlar bile 2-3 forvet alırken biz forvet almayı bırak forvet yolluyoruz.Sadece mehmetle bir üst lige adım atamayız.Kaç kere ifade etmemize rağmen forvet transferi yapmayan yönetimi kınıyorum.

  • yarın yayınlarmısın bu yazıyı orhancım 01 Ocak 1970 02:00

    29 ocak 1968 ERZURUMSPOR 28 Aralık 1967 günü Hilmi Nalbantoğlu başkanlığında bir araya gelen Avni Özden, Mehmet Kemal Özgör, Muhittin Ketecioğlu, Zekai Önalan, Türker Dalkılıç, Muammer Özkavcı, Zühtü Akbaba, İrfan Çelik ve İrfan Pasin,