Erzurum Haber Girişi : 12 Temmuz 2015 21:50

Başkan Sekmen'in Kadir Gecesi mesajı

Başkan Sekmen'in Kadir Gecesi mesajı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kadir Gecesi'nin sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kadir Gecesi'nin sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.

Başkan Sekmen, Müslümanların bin aydan daha hayırlı olarak gördükleri Kadir Gecesi'nde gönüllerdeki huzur ikliminin berraklaşacağını belirtti. Sekmen, mesajında şu görüşlere yer verdi: "On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Allah'ın insanlığa son mesajı olan Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, dinimizce en faziletli ve kutsal gecedir. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu gecede dargın ve küskünler barışacak, kardeşlik bağlarımız derinleşecek ve Yüce Allah'tan af dileyeceğiz. Huzur ve huşu içerisinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketiyle birlikte doruğa çıkacaktır. Bu vesileyle kıymetli hemşerilerimin maddi ve manevi sayısız güzellikleri tadacakları Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek gecenin Erzurumumuz, ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 963 01 Ocak 1970 02:00

    sayın başkanım allah rızası için tebriz kapı semtindeki iftar çadırı olan yere bakın sizin iştahınız gelip yemek yerseniz namerdim.defalrca belediyeyi aradım görüştüm yine pislik içinde yerler yağ,yoğurt,salça aman allahım berbat tebrizkapısi çöplük gibi yerler leş içinde başbakanımızada bildireceğim.

  • muz darip 01 Ocak 1970 02:00

    Kuru kuru göstermelik mesajlarınızı kimse yemiyor haberiniz olsun. Sayende binlerce aile çoluk çocuğuyla hala kapıda. İnsafiniza vesile olur inşallah bu mübarek gece