Spor Haber Girişi : 16 Şubat 2014 15:36

Belediyespor 1 puanla dönüyor

Belediyespor 1 puanla dönüyor
Türkiye 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligde kalabilmenin hesaplarını yapan 68 Yeni Aksarayspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.
Erzurumajans-Türkiye 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligde kalabilmenin hesaplarını yapan 68 Yeni Aksarayspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.  

Maç boyunca 68 Yeni Aksarayspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan ve sayısız gol pozisyonuna giren Mavi Beyazlılar, forvet oyuncularının beceri sorunu yaşamasıyla gol sevinci yaşayamadı.

Her iki yarıda oldukça etkili bir futbol sergileyen Belediyespor da golcü sorunu bir kez daha kendini gösterirken, yeni transferlerin de yetersizliği gözler önüne serildi.

109 GÜNDÜR DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Ligde en son 20 Ekim 2013'de yani tam 109 gün önce deplasmanda Manavgat Evrensekispor'u 2-1 mağlup eden ve o günden sonra oynadığı 7 deplasman maçında da galibiyet yüzü göremeyen Erzurum Büyükşehir belediyespor, seriyi sekiz maça çıkardı.

Son 7 deplasman maçının 4'ünde 1'er puan çıkarıp, 3 maçtan da puansız ayrılmak zorunda kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, sadece 4 puan toplayarak, 17 puan kaybetmiş oldu. Büyükşehir Belediyespor, bugünkü 68 Yeni Aksarayspor beraberliğiyle deplasmandaki puan sayısını 5'e kayıp puan sayısını da 19'a çıkardı.

Mavi Beyazlı ekip, bu sezon deplasmanda oynadığı tüm maçlarda ise sadece iki galibiyet aldı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligde oynadığı 12 deplasman maçında 2 galibiyet ve 5 beraberlik alırken, 5 maçta da sahadan puansız ayrılmak zorunda. Toplamda 11 puan toplayabilen Mavi Beyazlı ekip, deplasmandaki başarısız sonuçları yüzünden zirvenin tam 10 puan gerisine düşmekten de kurtulamadı...

EVİNDE TAM BİR ASLAN

Deplasmanlarda son derece başarısız sonuçlar alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un ilk 5 umutlarını hep taze tutan ise iç saha başarısı. Cemal Gürsel Stadyumu'nda rakiplerine kolay kolay geçit vermeyen Mavi Beyazlı ekip, oynadığı 10 maçın 7'sini kazanıp, 2'sinde ise berabere kalarak, toplam 23 puan topladı. Büyükşehir Belediyespor, Cemal Gürsel Stadyumu'ndaki tek yenilgisini ise lider Düzyurtspor karşısında 2-1'lik skorla aldı.

Bugüne kadar evinde 30 puanlık maç yapan Mavi Beyazlı ekip, sadece 7 puanlık kayıp yaşadı. Belediyespor, bu maçlarda 19 gol atarken, kalesinde ise sadece 5 gol görerek son derece iyi bir grafik ortaya koydu. Belediyespor, evinde oynadığı son üç maçı da kazandı.

STAT: Atatürk Stadyumu
HAKEMLER: Emrah Yılmaz xx, Fatih Gündoğdu xx, Emre Bolel xx

68 YENİ AKSARAYSPOR: Yunus xx, Gökhan xx (Yasin dk. 90+3 ?), Mehmet xx (Akif dk. 78 x), Cemil xx, Macit xx, Alptuğ xx (Hasan dk.68 x), Süleyman xx, İbrahim xx, Ömer xx, Yılmaz xx, Hakan xx

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: İlker xx, Erdinç xx (İsmail dk. 65 x), Haluk xx (Güner dk. 73 x), Sefer xx, Muhammet xx, Hakan xx, Resul xx, Gencay xx, Ekrem xx, Deniz xx (Fatih dk. 78 x), Onur xx

SARI KARTLAR:
Mehmet, Muhammet, Gökhan (68 Yeni Aksarayspor), Gencay (Erzurum Büyükşehir Belediyesi)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.