Spor Haber Girişi : 20 Eylül 2015 17:15

Besim Durmuş: Çok önemli iki puan kaybettik

Besim Durmuş: Çok önemli iki puan kaybettik
Kendi evinde mutlak kazanılması gereken Zonguldak Kömürspor maçından önemli puan kaybı verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Kazanmamız gereken maçta çok önemli iki puan kaybettik" dedi.
Erzurumajans-Kendi evinde mutlak kazanılması gereken Zonguldak Kömürspor maçından önemli puan kaybı verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Kazanmamız gereken maçta çok önemli iki puan kaybettik" dedi.

Zonguldak Kömür spor maçından üç puan almayı hedeflediklerini belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, maçın 5. dakikasında Mehmet Albayrak'ın sakatlık geçirerek oyun düzenlerinin bozulduğunu ifade eden Teknik Direktör Durmuş, şu değerlendirmede bulundu:

"Mutlak kazanmak için çıktığımız Zonguldak maçında oyunun 5. dakikasında Mehmet Albayrak, başından aldığı ağır darbe ile sakatlık geçirmesi ve oyundan çıkmak durumunda kalması oyun düzenimizi bozdu. Ardından rakip takımdan yediğimiz talihsiz ve şanssız olarak nitelendirebileceğimiz bir gol ile ilk 45 dakikayı 1-0 mağlup kapattık. İkinci yarıda yaptığımız oyuncu ve sistem değişikliği ile sezonun ofansif, üretkenli ve mücadele bakımından en etkili oyunu oynadığımız müsabakayı maalesef 1 puanla tamamlayarak evimizde çok önemli iki puan kaybettik. Bazen sahadan istediğiniz ve hak ettiğiniz sonuçlarla ayrılabiliyorsunuz. Kendi evimizde çok önemli iki puan kaybettik. Kaybedilen puanları atacağımız goller ve alacağımız puanlarla telafi etmekten başka şansımız yoktur. Tabii ki, her 90 dakikada çıktığımız maçta bir taraftarın kazanma mutluluğunu yaşadığı o mutluluğu futbolcularım ve teknik heyet ile birlikte ben de yaşamayı çok arzu ediyorum. Sahadaki tecrübeli oyuncularımıza güveniyorum. Şeytanın bacağını atacağımız gol ve alacağımız puanlarla kıracağız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.