Bölge Haber Girişi : 29 Eylül 2011 11:55

Beyaz eşya alana kabak hediye!..

Beyaz eşya alana kabak hediye!..
Erzurum'un Uzundere İlçesi'ndeki bir beyaz eşyacı, satışları artırmak için bakın ne yaptı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Uzundere İlçesi'ndeki bir beyaz eşyacı, satışları artırmak için bakın ne yaptı.

Erzurum'un Uzundere İlçesi'nde Berat Sönmez, satışları artırmak için beyaz eşya dükkanından çamaşır makinesi ya da buzdolabı alana 55 kilo ağırlağındki bal kabağını hediye ediyor.

Uzundere'de beyaz eşya satan 23 yaşındaki Berat Sönmez bir ay önce satışları artırmak için farklı bir kampanya başlattı. Gezmek için gittiği Altınçanak köyünde gördüğü kocaman bal kabaklarını satın alan Berat Sönmez, dükkanının önüne koydu. Kısa sürede bal kabağıyla vatandaşların dikkatini çeken Berat Sönmez'in satışlarında artış oldu. Berat Sönmez, "Dükkanımın reklamını nasıl yaparım diye çok düşündüm. Sonuç olarak bal kabağını görünce bundan yararlanmak istedim. Basit olarak görülen bal kabağı sayesinde işlerim açıldı. Bazen sadece kabağı isteyenler oluyor ama satmadığımı belirtiyorum. Çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın ve benzeri eşyan almak isteyenler genelde Erzurum'a gidiyorlardı. Ancak bal kabağını beyaz eşyanın yanında hediye edeceğimi duyanlar, bizden alış veriş yapmaya başladı. Bir ay içinde satışlarımda yüzde 50 artış oldu "diye konuştu.

Berat Sönmez'in dükkanından çamaşır makinesi alan Hikmet Alıcı "Çamaşır makinesine ihtiyacımız vardı. Kampanyayı duyunca hemen geldim" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.