Bölge Haber Girişi : 15 Haziran 2010 12:49

Boksörler palandöken'i temsil edecek!..

Boksörler palandöken'i temsil edecek!..
Palandöken Belediye Spor Kulübü Boks takımı, 15-20 Haziran tarihleri arasında Konya da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Palandöken Belediyesini 9 sporcuyla temsil edecek.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Spor Kulübü Boks takımı, 15–20 Haziran tarihleri arasında Konya da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Palandöken Belediyesini 9 sporcuyla temsil edecek.
Bölge Boks Şampiyonasında Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Boks takımı sporcularından Emrah Güngör 50 kiloda , Alican Anık 76 kiloda ve Furkan Öğet 38.5 kilo da 29 -30 Mayıs tarihlerin de yapılan bölge şampiyonasın da birincilik ve diğer sporcular ise ikincilik ve üçüncülük elde etmişlerdi.
18 kulübün katıldığı bölge şampiyonasında derece elde eden boksörler 15–20 Haziran tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacak. Palandöken Belediyesi boks takımı çalışmalarını Antrenörler Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu nezaretinde hummalı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.
BULUTLAR, BAŞARI DİLEDİ
Konya da yapılacak olan Şampiyonaya katılacak sporculara başarılar dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”Sporcularımızın başarıları bizleri onurlandırmakta olup spora yapmış olduğumuz yatırımların bizlere madalya ve başarı şeklinde geri dönmesi mutluluk verici bir olay. Belediye olarak sporcularımıza elimizden gelen her türlü yardımı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Genç boksör kardeşlerimin başarılarından ötürü kutluyor, Konya da yapılacak olan Şampiyon da ve çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Türkiye Güreş Federasyon tarafından 2010 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Serbest Güreş Milli takım hazırlık kampına Palandöken Belediye güreş takım milli hocası Abdurrahim Yalçın davet edildi
13 Haziran 03 Temmuz tarihleri arasında Bolu Aladağda başlayacak olan Milli takım kampına davet edilen Milli Güreşçi Abdurrahim Yalçın, Bosna-Hersek' te 4 ve 6 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında milli takım olarak başarılı olmak için çalışacaklarını ve rakiplerini yenerek madalyalarla Türkiye’ye döneneceklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.