Spor Haber Girişi : 22 Ekim 2012 02:16

Boksta Eyüp Gözgeç yeniden başkan

Boksta Eyüp Gözgeç yeniden başkan
Ankara'da yapılan Türkiye Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda başkan değişmedi. Yapılan seçimde Eyüp Gözgeç yeniden başkan seçildi.
Erzurum Ajans-Ankara'da yapılan Türkiye Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda başkan değişmedi. Yapılan seçimde Eyüp Gözgeç yeniden başkan seçildi.

Ankara Double Tree by Hilton Otel'de yapılan kongrede Boks Federasyonu Başkanlığı için  Eyüp Gözgeç ile Fuat Alparslan yarıştı.

Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Alparslan, Gözgeç'in, medyadaki 'Türk boksu duvara tosluyor' sözlerinin üzerine açıklama yaparak, ''Kimse kusura bakmasın böyle bir durumda biz göğsümüzü siper ederiz'' dedi. Yapacakları yeniliklerden de bahseden Alparslan, delegelerden oy verirken vicdani olmalarını istedi.

Alparslan'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Başkan Gözgeç, hakkındaki 'sıfır başarı' iddialarına cevap vererek, madalya kazanan sporcuların isimlerini okudu.

Başkan adaylarının konuşmalarının ardından  238 delegenin katılımı ile yapılan seçimde Eyüp Gözgeç 128 oyla yeniden başkan seçildi.

Genel kurulda Fuat Alpaslan 102 oy alırken 8 oy ise geçersiz sayıldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURURLU

Eyüp Gözgeç başkanlığındaki yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu ise şu ismlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Hasan Kartal, Mert Öztemel, İbrahim Taşel, Arif Çelik, Ahmet Güzel, Erol Altun, Fuat Kulaçoğlu, Kamuran Özden, İsmail Hakkı Gül, Oktay Barış, Mehmet Rıza Güleren, Ahmet Metin Karadayı, Seçkin Odabaşı ve Onur Konuralp.

Denetleme Kurulu:
Cevat Taş ve Murat Özdoğan

Disiplin Kurulu: Avukat Sedat Aksakallı, Avukat Rıdvan Yılmaz, Avukat Elif Demirhan, Avukat Gaye Kaya ve Avukat Ali Tuğrul Birdal.

Yeniden başkanlığa seçilen Eyüp Gözgeç, seçim sonrası yaptığı konuşmada, tüm delegelere teşekkür ederek, ''Hepimiz boks için buradayız. Bu oylama gösterdi ki biraz daha çalışmamız gerekli. Biz uyarıyı aldık. Türk boksunu daha ileriye götürmek için çabamızı sürdüreceğiz.Türk boksu bir ailedir'' diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.