Bölge Haber Girişi : 05 Nisan 2010 12:32

Boşanmak istedi bıçakla delik deşik edildi

Boşanmak istedi bıçakla delik deşik edildi
Erzincan'da eşinin kendisinden ayrılmak istemesini hazmedemeyen koca eşini altı yerinden bıçakladı.

Erzurum Ajans-Erzincan’da eşinin kendisinden ayrılmak istemesini hazmedemeyen koca eşini altı yerinden bıçakladı.Olay dün gece saat 23.30 sıralarında Akşemsettin Mahallesi 650. Sokak’ta meydana geldi. E.Ç ile yaklaşık bir yıl önce evlenen Fazilet Ç(22) şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir aydır eşinden ayrı yaşıyordu. Halasının evinde kalan Fazilet Ç.’nin yaşadığı eve gelen koca E.Ç. aldığı aşırı alkolün etkisi ile eşinden ayrılmak istemediğini ve evine dönmesini istedi. Olumlu yanıt alamayan alkollü koca eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ç. yanında getirdiği bıçak ile eşini 6 altı yerinden bıçakladı. E.Ç’nin saldırılarına engel olmaya çalışan Fazilet Ç’nin Halası Şükran G. bıçak darbeleri nedeniyle elinden yaralandı.

  Olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Erzincan Devlet Hastanesi’ne acile kaldırılan Fazilet Ç. burada yapılan ilk müdahale sonrası yoğun bakım servisine alındı. Olay yerinden kaçan E.Ç ise polisin kısa takibi sonrası yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.