Bölge Haber Girişi : 17 Nisan 2011 15:29

Büyükşehirin faliyet raporu onaylandı!..

Büyükşehirin faliyet raporu onaylandı!..
Erzurum Büyükşehir Belediyesi 2010 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle mecliste kabul edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi 2010 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle mecliste kabul edildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin 2010 yılı faaliyetleri hakkında konuşan Başkan Ahmet Küçükler, 29 Mart 2004 yılında göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız hizmetleri insan odaklı düşündüklerini ve güzel işler çıkardıklarını ifade etti.

Başkan Küçükler, “Göreve başladığımızdan itibaren tasarruf yapmanın gereğine inandık ve kendi kaynaklarımızla projeler ürettik. Şehrin bugün geldiği nokta ortadadır. Burada yaptığımız güzellikleri paylaşmak ve yanlış noktalar varsa hep birlikte görüşerek düzeltmek için bulunuyoruz. 2010 yılı faaliyetleri içinde birçok kalıcı hizmetler yaptık zaten biz bütün projelerimizi kalıcı ve Erzurum’a faydalı olabilecek projeler yaptık. Günü kurtarmak değil amacımız şehrimize ve insanlarımıza yaşam kalitesini artırmak bizim için önemli olanda bu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak

vatandaşlarımızın sahipsizlik duygusunu ortadan kaldırmak şehrimizde yaşayan herkesi kucaklamaktır.” diye konuştu.

2010 yılı faaliyet raporunu Belediye Meclisi’ne sunan Başkanı Ahmet Küçükler,”İnanıyorum ki 2011 yılı müthiş bir yatırım yılı olacak.” dedi.

Başkan Küçükler, belediyenin altyapı, imar, kalkınma, park ve bahçeler, temizlik, fen işleri, eğitim, sağlık, çevre, turizm, kültür ve sanat alanlarındaki bir yılı kapsayan faaliyetleri hakkında meclise bilgi verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.