Spor Haber Girişi : 05 Haziran 2012 11:30

Buz hokeyi TBMM'de

Buz hokeyi TBMM'de
Buz Hokeyi Milli Takımı ve yöneticileri TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Buz Hokeyi Milli Takımı ve yöneticileri TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret etti. Cemil Çiçek kabulde 3. Klasman Grubunda yenilgisiz şampiyon olarak altın madalya kazanan Erkek Buz Hokeyi Milli takımını tebrik etti.
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman ise TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e üzerinde ismi yazılı 66 numaralı Milli takım formasını hediye etti.
Cemil Çiçek ise Buz Hokeyi Milli Takımına TBMM armalı Çini hediye etti.

GEREKEN KATKIYI YAPACAĞIZ

TBMM Başkanı Cemil Çiçek kabulde yaptığı konuşmada, Türk takımlarının spordaki başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
Türkiye’de son dönemlerde spora gerekli destek ve katkıların yapıldığını, başarıdan başarıya koşan sporcuların yetiştiğini belirten Çiçek, Buz Hokeyi Milli Takımının da yenilgisiz şampiyon olduğunu, bu şampiyonluktan ziyadesiyle memnun olduklarını söyledi. Buz Hokeyi’ne gerekli katkının yapılacağı müjdesini de veren Cemil Çiçek, “Başarı her zaman taktir görmelidir. Başarı zaten taktir demektir” dedi.

“BU TAKTİR VE TEŞEKKÜRLER HEM BİZLERİN HEM DE SPORCULARIMIN AZMİNİ ARTIRMAKTADIR”

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman ise yaptığı konuşmada, devlet büyüklerinin taktirlerinin kendilerini motive ettiğini söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın taktir ve teşekkürlerini aldıklarını, Spor Bakanı Suat Kılıç ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in de teşekkürlerine mazhar olduklarının altını çizen Duman, şöyle dedi
“Bu taktir ve teşekkürler hem bizlerin hem de sporcularımın azmini artırmaktadır. Hükümetimizin spor’a, spor adamlarına ve sporculara desteği hiç şüphesiz inkar edilemez bir gerçektir. Bu destek, bu taktir ve teşekkür başarıyı tetiklemektedir.
Başbakanımız başta olmak üzere Spor Bakanımız ve diğer büyüklerimiz bizlerin elinden tutmaktadır. Her türlü sorunumuz kayıtsız kalmıyor ve çözüm buluyor.
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olarak TBMM Başkanımız Sayın Cemi Çiçek’in nezdinde bütün büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Destek onlardan başarı ise bizden.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.