Bölge Haber Girişi : 15 Mart 2011 16:11

Buz hokeyinde Milli trasfer!..

Buz hokeyinde Milli trasfer!..
Büyükşehir Belediye Belediyespor Buz Hokeyi takımı, Ankara'dan Başkent Yıldızları Spor Kulübü'nde oynayan milli sporcu Tufan Dinç'i transfer etti.

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediye Belediyespor Buz Hokeyi takımı, Ankara'dan Başkent Yıldızları Spor Kulübü’nde oynayan milli sporcu Tufan Dinç’i transfer etti.

25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na yaptığı başarılı ev sahipliğiyle adından söz ettiren Erzurum’da, Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı, Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı sporcusu Tufan Dinç’i kadrosuna kattı. Yeni kurulmasına karşın elde ettiği önemli başarılarla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı’na önemli bir transfer yaptıklarını belirten Başkanı Ahmet Küçükler, kentin isminin yakın gelecekte sporla anılacağını söyledi. Kentin sporcu kimliğine kavuşmasında amatör spor kulüplerine verilecek desteğin önemli olduğunu ifade eden Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi olarak zor şartlar altında faaliyetlerini sürdüren amatör kulüplere her zaman yardım eli uzattıklarını kaydetti.

Ankara Başkent Yıldızları Spor Kulübü’nde oynayan milli sporcu Tufan Dinç’i transfer ederek Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Takımı’nı daha da güçlendirdiklerini dile getiren Küçükler, “Erzurum’un göz bebeği amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarını gidererek, geleceğimiz olan gençlerin sağlıklı yetişmesini hedefliyoruz. Artık değişen dünya düzeninde şehirlerin tanıtımı en kolay sporla gerçekleşiyor. Kış Oyunları’na başarıyla ev sahipliği yapan kent, Türkiye’nin ve Avrupa’nın markası olacak. Erzurumlular olarak el birliğiyle bunu gerçekleştireceğiz. Spordaki bu gelişme, Erzurum Büyükşehir Belediyespor futbol takımının şampiyon olmasıyla daha perçinlenecek. Türkiye’nin önemli kulüpleri, bu şehirde ağırlanacak” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.