Bölge Haber Girişi : 11 Mart 2011 00:16

Çetinkaya AKP'den aday adayı!..

Çetinkaya AKP'den aday adayı!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkan Vekili, işadamı Celalettin Çetinkaya, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için ETSO'daki görevinden istifa etti.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkan Vekili, işadamı Celalettin Çetinkaya, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için ETSO’daki görevinden istifa etti.

Erzurum’da 10 yıl İl Genel Meclisi üyeliği yapan ve 2 yıldan bu yana ETSO Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüten Celalettin Çetinkaya istifa dilekçesini ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Meclis Başkanı Saim Özakalın’a verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Meclis Başkanı Saim Özakalın, Celalettin Çetinkaya’ya adaylık yarışında başarı dileğinde bulundu.

21 Şubat 2009 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odası Müteahhit ve Mühendis Grubu’nda meclis üyeliğine seçildiğini dile getiren Celalettin Çetinkaya ise şunları söyledi;

“Meclisimiz daha sonra beni Meclis Başkan Vekilliği gibi önemli bir göreve seçti. Ben de bu göreve layık olmak için çaba gösterdim. Her zaman, gerek meclisimiz, gerekse Erzurum adına yapılan hayırlı çalışmaların içinde yer almaya gayret gösterdim. Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanımızdan müsaade alarak, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Gerek iş hayatımda ve gerekse İl Genel Meclisi üyeliği yaptığım yıllardan edindiğim tecrübeleri Erzurum’un gelişmesi ve daha iyi hizmetlere kavuşması için kullanacağım. Hakkımızdan hayırlısını istiyorum. Memleketimize hayırlı olsun”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.